SHOP

A rendes lányok csendben sírnak e-könyv

3,500Ft

db

Description

(2018)

A szerelmi szállal átszőtt regényben a 90-es évek dunaszerdahelyi maffiauralmának eseményei elevenednek meg. A történet három nő életútján keresztül bontakozik ki, akik ugyanabban a nyolcemeletes panelházban laknak.

„Furcsa izgalommal vettem a kezembe a könyvet, és amíg be nem fejeztem, le sem tettem. Én is felvidéki vagyok, mint az író, és mindketten közel laktunk ahhoz a városhoz, ahol ezek a borzalmak történtek. Durica Katarina nem fél: feltárt egy olyan világot, amiről mi csak suttogni mertünk.”
Borbély Alexandra, színész

„Bátor könyv, fájdalmasan felkavaró, a mai napig velünk élő történet. Amint elolvastam a regényt, biztos voltam benne, hogy érdemes színpadra vinni. A Vígszínház Házi Színpadának egyik legerősebb előadása lett, telt ház előtt játsszuk a premier óta.”
Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója

„Aki ezt a történetet elolvassa, soha többé nem tudja a fejéből kitörölni. A három főszereplő életének minden percét áthatja a kisvárosban kontroll nélkül tomboló erőszak. Itt nincsenek heroizálva a bűnözök, nyersek és kegyetlenek, míg főhősei bátor nők, akik egy férfiak uralta világban próbálnak túlélni.”
Goda Krisztina, filmrendező

„Durica Katarina a legbátrabb írók egyike, örök rajongásom az övé. Olyan könyvet írt, amit egy szuszra olvastam végig, és ami egyetlen pillanatra sem engedett el. Olyan könyvet írt, ami nemcsak fontos, remek és merész, de képes a nők szemén keresztül, hétköznapi módon bemutatni a rettenetet.”
Péterfy-Novák Éva, író